Bouwopleiders

De weg naar groei

De Nederlandse economie krabbelt op. Investeringen in (woning)bouw en infrastructuur nemen toe en de bouwbranche plukt er de vruchten van. Maar naast een fase van groei worden zowel het bouwproces als de bedrijfsvoering steeds complexer. Dat plaatst ons voor een uitdaging.

Hoe zorg je er als bouwbedrijf voor dat je optimaal gebruik maakt van de kwaliteiten van je mede-werkers, dat je voldoende vakbekwame medewerkers behoudt en nieuwe medewerkers aan je bindt?

Maar ook, hoe zorg je als medewerker ervoor dat je optimaal kunt worden ingezet en perspectief behoudt op een leuke baan tot aan je pensioenleeftijd?

Duidelijkheid verschaffen

(bij)Scholing is een van de sleutels tot succes. Volgens de cao Bouwnijverheid 2015-2017 zijn werkgevers en medewerkers zelf verantwoordelijk voor het op peil houden van de vakkundigheid en de vormgeving van duurzame inzetbaarheid. Dat is niet makkelijk in een scholingsveld dat ver-snipperd is. Welke paden moet je bewandelen?

Negen branche opleidingsinstituten - Bouwend Nederland Academie, Bouwmensen, BouwCirkel, BOB, Civilion, Betonvereniging, KOB, OCBI en SOMA Bedrijfsopleidingen -, verbonden aan Vo-landis (het nieuwe kennis- en adviescentrum voor de sector), verschaffen duidelijkheid. Onder ‘Bouwopleiders’ hebben wij de krachten gebundeld en bieden wij een samenhangend, overzichte-lijk en kwalitatief sterk trainings- & opleidingsaanbod aan, voor alle lagen van de bedrijfskolom, van vakman tot projectleider tot directeur.

Persoonlijk loopbaanadvies

Wanneer je graag persoonlijker advies wilt bij het maken van de juiste keuzes dan kan je terecht bij Bouwloopbaan, keuzebegeleiders voor de bouw en infra. Hier kan je terecht voor een snelle scan of een wat meer uitgebreide keuzetest en (advies) gesprek op lokatie. Het motto van Bouwloopbaan is: ‘Je hebt je toekomst in eigen hand’.

Eén ingang

Bouwopleiders wijst bouwbedrijven en werknemers de weg in duurzame ontwikkeling en professi-onalisering. Samenwerking in onderwijs werkt. Het maakt de bouwbranche sterker en Nederland mooier.

Bouwopleiders, een initiatief van:

  • Ondersteund door: